mandag den 17. december 2012

langt ude 2

Her er så agerhønsene, som kom straks efter der var ryddet ned til græsset.

4 kommentarer:

  1. Hyggeligt med så mange agerhøns. Her på øen sættes der unger ud i bure på markerne om sommeren, for at få et større opdræt af dem. Her er mest fasaner, men det sker da, at vi ser agerhøns efterhånden.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lidbet
      Det er en god idé at værne om vores gamle fugleracer som agerhønsene. Vi er så heldige at have 3 naturlige kuld i vores nabolag og bonden er økolog og fugleinteresseret.
      Vi har fodret dem i haven med korn om vinteren, men så kommer de jo også om sommeren og de elsker køkkenhave, så nu fodres de ude på marken.

      Slet
  2. Hvor må det være dejligt at bo så I har naturens dyr så tæt på, der er mange rigtig fine billeder af forskellige fugle i dine indlæg, skønt at se! :)
    Jeg bor selv tæt ved skoven, men det er ikke landligt nok til at vi har agerhøns og fasaner. Rådyr er her dog, og et par ræve. At være tæt på naturen er slet ikke til at undvære, syns jeg :-)
    Hav en rigtig god dag

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Alice
      Jeg giver dig fuldstændig ret. Naturen kan vi ikke undvære. Agerhønsene er jo heldigvis fredede, så de vandrer omkring. Vi har tre naturlige kuld, som holder sammen hele livet. Fasaner er her også masser af - masser, og tonsvis af harer og rådyr. En enkelt ræv eller mår bliver det også til nu og da, så her er godt nok dyreliv.
      Fra mit køkkenvindue har jeg engang set hele 7 harer på én gang. Bonden er jæger - de sad på hans mark, men udenfor jagtsæsonen.
      Hav en dejlig onsdag
      Hilsen Lisa

      Slet