lørdag den 16. marts 2013

Jeg havde egentlig tænkt mig at bede min mand om at købe en grill kylling med hjem, men jeg fortrød, da jeg kiggede over i hjørnet af stuen, hvor de her står, som min søn skulle passe i weekenden. Vores egne høns er kun til æglægning. Vi er vist ikke rigtige "landmænd". De er da bare nuttede - og tillidsfulde og sjove

7 kommentarer:

  1. Nåh hvor er de søde, jeg husker fra min barndom, når vi fik kyllinger. Det var spændende, men de bliver hurtigt store. De kom i en kasse med huller i, og så var vi med til at lukke dem ud. De blev holdt varme under en stor lampe. Puha det er mange år siden :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lisbeth
      Vi har dem kun her i weekenden, men vi håber at købe et par høns af dansk landrace og selv få kyllinger ud af det. De vil normalt gerne ruge - det vil vores Brun Lohmann ikke. Så skal de udruge vores Brun Lohmann æg, som er store og velsmagende, så vi kan øge hønsebestanden fra den ene tilbageværende høne. Idag er vi da godt nok ved at blæse væk

      Slet
  2. Hej Lisa.
    Søde kyllinger - det er da ærgerligt, at I ikke har dem påsken over ;o)
    Dejlig blog, du har her. Jeg skal da love for, at du får noget fra hånden. Imponerende, at du også kan finde tid til at skrive.
    Jeg har tilmeldt mig din blog og glæder mig til at følge dine aktiviteter og ikke mindst udviklingen i din have.
    De bedste hilsener
    Christel

    SvarSlet
    Svar
    1. hej Christel.
      Tak for ordene til min blog. Tænk jeg synes ikke jeg når så meget, men ind imellem har jeg lyst til at knokle og andre gange brug for at slappe af og det respekterer jeg.
      Vi er så heldige at projektet med kyllingerne på min søns gymnasium er slut nu og så fik vi to af kyllingerne, så vi har dem i stuen igen. der skal ske store forandringer i haven i år; vi glæder os til at komme igang, men lige nu ligner haven noget der er løgn, så jeg glæder mig til at vise før - og efter billeder. Vi har fået et helt andet udsyn efter at have måtte lægge 16 25 årige birketræer ned - ikke med min gode vilje, men de gik i markdrænet, som går lige gennem vores have.
      Mange hilsner Lisa

      Slet
  3. Gode billede af kyllingerne.
    Vi plejer at ha` kyllinger hvert år, men det bliver nok ikke til noget i år.
    Tak for kigget.
    Ha´ en dejlig aften.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej
      Ja de er søde de kyllinger, så længe de er så små. Nu er de ved at udvikle fjer allerede, så er de knapt så fine. Ved desværre ikke hvornår de kan gå over til at æde hønseføde, og ikke bare speciel foder til kyllinger.
      Mange hilsner Lisa

      Slet
  4. Hej Lisa
    Så heldigt du fik kyllinger alligevel til påske ;) Jeg glæder mig til at kigge mig omkring på din blog.
    Kh Rose

    SvarSlet