søndag den 3. marts 2013

februar og masser af aktivitet

Selvom sneen lå, om ikke højt, så dog dækkede jorden i februar, så måtte vi bare ud og i haven. Vi Har lavet og opsat et rækkehus til spurvene med hele 10 lejligheder, som vi venter på bliver udlejet. Vi kalder det "Spurveparken", så jeg skal igang med at kreere et skilt til boligerne. Derudover klippede vi det vilde hegn og flyttede vores komposttønde. Det var ikke særlig let, for den væltede og indholdet røg ud. Vi fik reddet de fleste af vores italienske kompostorme, men resten fik hønsene, så de var helt vilde over den uventede kost. Vi havde også besøg af to løsslubne heste, som jeg hjalp med at indfange og så fik en af vores høns et gevaldigt blåt øje, mens en anden af dem faldt død om, efter mange måneders læggenød. De andre billeder jeg har forsøgt at uploade lod sig ikke gøre idag - åbenbart, så nu udgiver jeg med kun et billede

3 kommentarer:

  1. Det lyder som en dramatisk dag. Bent har også lavet et spurvehus med mange lejligheder. Det blev hængt op sidste år, men ingen ville bo der, så det er spændende om nogen vil leje sig ind i år.
    Kh
    Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lisbet.
      Vi håber på mange nye indbyggere - både på Samsø og Sydsjælland. Vi har i forvejen et med 6 lejligheder, som to år i træk alle har været udlejet.
      Hilsen Lisa

      Slet
  2. Hej Lisa
    Der skete da lidt af hvert den dag! Her har spurvene vist også snart boligmangel og vi må have flere lejeboliger. Der er en flok på ihvertfald hundrede som vi fodrer hver dag.
    Kh Rose

    SvarSlet